WELKOM!

De kracht van sociale media en kunstmatige intelligentie voor uw vastgoedbedrijf.

Verbeter uw vastgoedonderneming met sociale media en kunstmatige intelligentie. Ontdek groeimogelijkheden en optimaliseer uw strategie vandaag nog.

Over ons

Bij Makelting zijn we een toegewijd klein marketingteam dat gespecialiseerd is in vastgoedondernemingen en professionals binnen de vastgoedsector. Ondanks onze bescheiden omvang, streven we er voortdurend naar om het allerbeste voor onze klanten te bereiken.

Ons team combineert expertise met een passie voor vastgoedmarketing om u de best mogelijke dienstverlening te bieden. We gaan verder dan alleen advertenties; we bieden een scala aan services die zijn ontworpen om uw vastgoedonderneming te optimaliseren en uw merkreputatie te verbeteren.

Of het nu gaat om het creëren van effectieve advertentiecampagnes die uw vastgoedaanbod in de schijnwerpers zetten, het automatiseren van uw bedrijfsprocessen met behulp van geavanceerde AI-technologieën, of het beheren van uw online reputatie om ervoor te zorgen dat u altijd bovenaan staat, wij zijn er om u te ondersteunen.

Bij Makelting draait alles om het leveren van resultaten en het opbouwen van langdurige relaties met onze gewaardeerde klanten in de vastgoedsector. Wij begrijpen uw unieke behoeften en zijn vastbesloten om u te helpen uw doelen te bereiken.

Onze diensten

Service van hoge kwaliteit

Image

Social Media Marketing Campagne Beheer

Ontdek de kracht van onze Social Media Marketing Campagnes. Met onze exclusieve focus op slechts één klant per regio, bieden we doelgerichte en effectieve strategieën om uw online aanwezigheid te versterken, uw doelgroep te bereiken en uw merk te laten groeien. We werken nauw samen met de kla..

Image

A.I automatisering

De kracht van AI-automatisering. Onze exclusieve benadering biedt op maat gemaakte oplossingen voor vastgoedprofessionals, gericht op efficiëntie en groei, om uw processen te transformeren en uw toekomst vorm te geven. Door onze automatiseringsservice kunnen onze klanten per maand veel meer klanten afhandelen, wat vervolgens meer omzet genereert. of houden ze tijd over om dingen te..

Image

Reputatiebeheer

Versterk uw merkreputatie met onze exclusieve reputatiebeheerstrategieën. Door te focussen op positieve reviews, helpen we onze klanten om bovenaan te staan en een overvloed aan potentiële klanten aan te trekken. Vergelijk het met winkelen: mensen zijn geneigd te kiezen voor de meest betrouwbare en populaire optie. Dat regelen we met reviews. Benieuwd hoe we dat doen?

Proffesioneel dashboard

Bij Makelting bieden we onze gewaardeerde klanten toegang tot een geavanceerd en professioneel dashboard en CRM-systeem. Hiermee brengen we alles wat u nodig heeft binnen handbereik, waardoor uw marketinginspanningen efficiënter en effectiever worden. Beheer al uw gegevens, rapporten en communicatie moeiteloos op één centrale locatie voor een naadloze ervaring.

In ons geavanceerde dashboard hebben onze klanten toegang tot een scala aan krachtige functies, waaronder e-mailmarketing, CRM-beheer, automatisering van contact opties, leadgeneratie, ingebouwde SMS mogelijkheid, websitebouw en nog veel meer. Met onze alles-in-één oplossing kunt u moeiteloos leads volgen, contact onderhouden en groeien met geavanceerde tools, allemaal binnen handbereik.

FAQS

Wat zijn de voordelen van het inhuren van Makelting?

het inhuren van ons als marketing bureau heeft vele voordelen zoals :

  • Ons team van marketingprofessionals is dagelijks, zeven dagen per week, toegewijd aan het creëren, bijwerken, monitoren en afstemmen van advertenties op uw doelgroep.

  • We bieden een breed scala aan diensten aan. Naast het beheren van uw advertenties, zorgen we ook dagelijks voor het verkrijgen van nieuwe authentieke reviews voor uw bedrijf. Bovendien automatiseren we diverse standaard taken binnen uw bedrijfsvoering om kostbare tijd te besparen.

  • Ons toegewijde team zet zich 84 uur per week in om ervoor te zorgen dat alles vlot en soepel verloopt.

    • Dankzij onze service staat uw bedrijf in no-time bovenaan in de zoekresultaten van zoekmachines.

Helpen jullie ieder vastgoed bedrijf?

Ja, we helpen elk bedrijf binnen de vastgoedsector, maar let op: we nemen slechts één klant per regio aan om ervoor te zorgen dat onze klanten het beste resultaat behalen en niet concurreren met onze andere klanten. Op deze manier kunnen we onze exclusieve service blijven aanbieden. Wilt u weten of uw regio nog beschikbaar is? Klik dan op de knop hieronder!

Is succes gegarandeerd ?

Nee, helaas kan niemand succes garanderen, omdat er veel factoren zijn die een rol spelen bij het behalen van succes met marketingstrategieën. Daarom zetten we na de eerste paar dagen een reeks advertenties live, en gedurende de eerste maand voeren we uitgebreide tests uit om te bepalen wat het beste presteert voor uw bedrijf. Tijdens deze eerste maand van onze samenwerking leiden we ook onze klanten op, zodat ze optimaal gebruik kunnen maken van onze applicaties en dashboards. Alleen in uitzonderlijke gevallen zal blijken dat we geen succes kunnen behalen.

Get In Touch

Waddinxveen, Netherlands

Privacybeleid | Algemene voorwaarden
© 2023 -2024 Makelting